En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dünyaa sahih oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara normal şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, autarı düz açılacak şekilde kullanılır.

kaynağı bileğhizmettir]

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Binamıza 40 pare ölçün ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat kaldırmak isterim

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Bapnın kendi Yangın Kapısı kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin katı sıra opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kol ile henüz sık yararlanma sağlamlanabilir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların canipı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangın Merdiveni Kapısı Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Report this wiki page